Mateu Tersol Andols

ASSOCIACIÓ CATALANA D’ENGINYERIA I ARQUITECTURA (ASINCA)

Amb una dilatada trajectòria professional tant al sector privat com en empreses públiques, va accedir a la presidència d’ASINCA al juliol de 2020. Nascut a Barcelona el 1958 i enginyer de camins, actualment és soci director de l’empresa Master Plan.

Antoni Peña Garcia

FEDERACIÓ DE GREMIS DE PINTORS DE CATALUNYA

Va néixer l’any 1941 a Escullar, Almeria. L’any 1959 s’inicià en l’ofici de la Pintura Decorativa, a PIPSA, una de les més grans empreses de pintura de Barcelona, aprenent totes les especialitats de la Pintura Decorativa i col·locació de Papers Pintats en profunditat. L’any 1966 va crear la seva pròpia empresa i es va associar al Gremi d’Empreses de Pintura de Barcelona i Comarques, realitzant a l’Escola Taller del Gremi nombrosos cursos de reciclatge i perfeccionament de totes les especialitats de l’ofici.

Gonzalo Garcia Juvé

GREMI DE TRANSPORT I MAQUINÀRIA DE LA CONSTRUCCIÓ

Nascut a Barcelona l’any 1962, ha cursat els seus estudis a Barcelona. Exerceix professionalment com a Administrador Gerent de la seva pròpia empresa, Gonzalo Garcia S.A. Pel que fa al seu perfil associatiu, va a accedir a la presidència del Gremi de Transport i Maquinària de la Construcció (Gremi TMC) al març de 2017.

Salvador Fernández Capo

AGRUPACIÓ DE FABRICANTS DE CIMENT DE CATALUNYA (Ciment Català)

Nascut a Barcelona al 1962, és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona, i compta amb un postgrau (PDG) a l’IESE. La seva carrera professional ha estat vinculada des de 1988 a Grup Ciments Molins, on ha desenvolupat diferents funcions en els negocis del ciment i el formigó. Actualment ocupa el càrrec de Director General d’Operacions de Grup Ciments Molins, i anteriorment havia estat director general de Promsa.

Santi Anglada

GREMI DE PREFABRICATS I DERIVATS DEL CIMENT DE CATALUNYA

Santi Anglada de l'empresa Roura Anglada SA de Vic té cinquanta anys i és diplomat en ciències empresarials per la Universitat de Barcelona (UB) i titulat per ESADE. També és vocal de la Junta Directiva de l'Associació espanyola de Prefabricats ANDECE.

Agustí Morera i Gumà

GREMI DE RAJOLERS

Natural d’Igualada, on va néixer el 1952, està en possessió dels certificats de capacitació professional per exercir les activitats de transport interior de mercaderies i agència de transport expedits, en el seu dia, pel Ministerio de Transportes, Turismo y Comunicaciones. En l’actualitat, exerceix com a administrador de les empreses Ceràmica Piera SL i Ceràmica Pierola SL, ambdues conegudes també per la marca comercial de Piera Eco-Ceràmica.

Alfons Porro i Garcia

GREMI D’ÀRIDS DE CATALUNYA

Elegit president a l’Assemblea anual del Gremi d’Àrids de Catalunya de juny de 2014, i nascut a Palamós el 1960, és llicenciat en Econòmiques per la UAB, i MBA per EADA. Professionalment, exerceix com a conseller delegat del Grup Martorell i de Prefabricats la Selva. És també membre de Junta Directiva de Foment del Treball.

Josep Isaac Jacome i Vilar

Josep Isaac Jacome i Vilar

President de l’Associaió Catalana d’empreses de Bastides

Nascut a Tarragona al 1974, és Llicenciat ADE, Diplomat en Ciències Empresarials i compta amb un màster MBA i un altre en Fiscalitat, a més de ser Tècnic Superior PRL. Desprès d'iniciar-se laboralment en l'assessoria fiscal i el Turisme, des de 2009 s'encarrega de la gerència de la empresa de bastides Andamios Plàcido. Forma part de la Directiva del Gremi de la Construcció del Tarragonès.

Joaquim Feixas

GREMI FUSTA I MOBLE

Nascut a Torelló. És el President del Gremi de Fusta i Moble des del juny del 2017 i propietari de la Empresa Mecanitzats de la Fusta Kim. Un projecte personal iniciat l'any 1982.

Enric Heredia

Enric Heredia

ASSOCIACIÓ DE CONSULTORS ESTRUCTURALS

És Consultor d'estructures arquitectòniques i rehabilitació. Compagina la seva carrera professional com a Director de Novaltra amb la docència com a professor d'universitat, assolint una experiència professional acumulada de més de 25 anys.

Jordi París Romia

CAMBRA D’EMPRESES DE SERVEIS PROFESSIONALS A LA CONSTRUCCIÓ

Barceloní nascut al 1973, és arquitecte (llicenciat per l’ETSAB) i ha ampliat estudis a la Hochschüle del Künste, Berlín. Des de 2012 és soci de PICHarchitects, responsable de desenvolupament de negoci i de projectes que han maximitzat l’eficiència energètica i el comportament ambiental dels edificis tot desenvolupant i aplicant nous processos constructius en estreta col·laboració amb la indústria.

Tomas Blay Cisa

secretari de la FECOCAT

Llicenciat en Dret per l’UAB, i MBA per IESE, acumula una llarga experiència en el sector del mitjans de comunicació, on ha estat, entre altres, director general dels diaris El Mundo Deportivo (Grup Godó) i El Periódico (Grupo Zeta).