Mateu Tersol Andols

ASSOCIACIÓ CATALANA D’ENGINYERIA I ARQUITECTURA (ASINCA)

Amb una dilatada trajectòria professional tant al sector privat com en empreses públiques, va accedir a la presidència d’ASINCA al juliol de 2020. Nascut a Barcelona el 1958 i enginyer de camins, actualment és soci director de l’empresa Master Plan.

Joan Massana Milà

ASSOCIACIÓ DE LABORATORIS DE LA CONSTRUCCIÓ DE CATALUNYA

Amb una dilatada trajectòria professional al sector privat del control de qualitat de materials de la construcció, va accedir a la presidència d’ALAC al juliol de 2017.

Enric Heredia

Enric Heredia

ASSOCIACIÓ DE CONSULTORS ESTRUCTURALS

És Consultor d'estructures arquitectòniques i rehabilitació. Compagina la seva carrera professional com a Director de Novaltra amb la docència com a professor d'universitat, assolint una experiència professional acumulada de més de 25 anys.

Antoni Peña Garcia

FEDERACIÓ DE GREMIS DE PINTORS DE CATALUNYA

Va néixer l’any 1941 a Escullar, Almeria. L’any 1959 s’inicià en l’ofici de la Pintura Decorativa, a PIPSA, una de les més grans empreses de pintura de Barcelona, aprenent totes les especialitats de la Pintura Decorativa i col·locació de Papers Pintats en profunditat. L’any 1966 va crear la seva pròpia empresa i es va associar al Gremi d’Empreses de Pintura de Barcelona i Comarques, realitzant a l’Escola Taller del Gremi nombrosos cursos de reciclatge i perfeccionament de totes les especialitats de l’ofici.

Andreu Puigfel Fuentes

GREMI DE RAJOLERS

Nascut a Barcelona l’any 1963, diplomat en Ciencies Empresarials a la Universitat de Barcelona, disposa de la Capacitació Professional de Transport de mercaderies, Agencia de Transport i Transitari, i és Agent de la Propietat Inmobiliaria.

Josep Isaac Jacome i Vilar

Josep Isaac Jacome i Vilar

President de l’Associaió Catalana d’empreses de Bastides

Nascut a Tarragona al 1974, és Llicenciat ADE, Diplomat en Ciències Empresarials i compta amb un màster MBA i un altre en Fiscalitat, a més de ser Tècnic Superior PRL. Desprès d'iniciar-se laboralment en l'assessoria fiscal i el Turisme, des de 2009 s'encarrega de la gerència de la empresa de bastides Andamios Plàcido. Forma part de la Directiva del Gremi de la Construcció del Tarragonès.

Gonzalo Garcia Juvé

GREMI DE TRANSPORT I MAQUINÀRIA DE LA CONSTRUCCIÓ

Nascut a Barcelona l’any 1962, ha cursat els seus estudis a Barcelona. Exerceix professionalment com a Administrador Gerent de la seva pròpia empresa, Gonzalo Garcia S.A. Pel que fa al seu perfil associatiu, va a accedir a la presidència del Gremi de Transport i Maquinària de la Construcció (Gremi TMC) al març de 2017.

Jordi París Romia

CAMBRA D’EMPRESES DE SERVEIS PROFESSIONALS A LA CONSTRUCCIÓ

Barceloní nascut al 1973, és arquitecte (llicenciat per l’ETSAB) i ha ampliat estudis a la Hochschüle del Künste, Berlín. Des de 2012 és soci de PICHarchitects, responsable de desenvolupament de negoci i de projectes que han maximitzat l’eficiència energètica i el comportament ambiental dels edificis tot desenvolupant i aplicant nous processos constructius en estreta col·laboració amb la indústria.

Joaquim Feixas

Alfons Solé Fallada

GREMI FUSTA I MOBLE

Nascut a Barcelona. És el President del GREMI FUSTA I MOBLE des de juliol de 2021. Propietari de Fusteria, Ebenisteria i Decoració Solé des de 1989 i professor detecnología de la fusta i el moble del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya des de 2007.

Santi Anglada

GREMI DE PREFABRICATS I DERIVATS DEL CIMENT DE CATALUNYA

Santi Anglada de l'empresa Roura Anglada SA de Vic té cinquanta anys i és diplomat en ciències empresarials per la Universitat de Barcelona (UB) i titulat per ESADE. També és vocal de la Junta Directiva de l'Associació espanyola de Prefabricats ANDECE.

Alfons Porro i Garcia

GREMI D’ÀRIDS DE CATALUNYA

Elegit president a l’Assemblea anual del Gremi d’Àrids de Catalunya de juny de 2014, i nascut a Palamós el 1960, és llicenciat en Econòmiques per la UAB, i MBA per EADA. Professionalment, exerceix com a conseller delegat del Grup Martorell i de Prefabricats la Selva. És també membre de Junta Directiva de Foment del Treball.

Manuel Romero Colomé

President de CONSCAT

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona.President de l’Associació Catalana d’Empreses Constructores d’Obra Pública (Constcat) des de 2011.

Salvador Fernández Capo

AGRUPACIÓ DE FABRICANTS DE CIMENT DE CATALUNYA (Ciment Català)

Nascut a Barcelona al 1962, és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona, i compta amb un postgrau (PDG) a l’IESE. La seva carrera professional ha estat vinculada des de 1988 a Grup Ciments Molins, on ha desenvolupat diferents funcions en els negocis del ciment i el formigó. Actualment ocupa el càrrec de Director General d’Operacions de Grup Ciments Molins, i anteriorment havia estat director general de Promsa.

Tomas Blay Cisa

secretari de la FECOCAT

Llicenciat en Dret per l’UAB, i MBA per IESE, acumula una llarga experiència en el sector del mitjans de comunicació, on ha estat, entre altres, director general dels diaris El Mundo Deportivo (Grup Godó) i El Periódico (Grupo Zeta).